Győrság, Árpád utca 5. Az ingatlan irodához Velkei Tamás ezt a házat adta be az Aristocraft Hungary 2020-ban alapított, tavaly óta immár f.a., vagyis felszámolás alatt lévő kft. megbizottjaként. (Az adattárban nem látszik már, de a kft.-nek ő volt az egyetlen alkalmazottja.) Ami azért érdekes, mert az itt található ingatlan építője magánszemély, aki a szomszédok elmondása szerint Győrságon lakik. Kerestük, de nem találtuk otthon. Viszont nem tudunk róla, hogy köze lett volna az Aristocraft Hungary Kft-hez.

Győrben a Kandó Kálmán utca 1. szám alatt van bejegyezve az Essence Systems Kft., ahol Velkei Tamás "nem keresi" a számára ajánlottként küldött leveleket. Amint a képen látható, ez egy munkásszállás. A helyszínen az derült ki, hogy alighanem 0-hoz közeli forgalommal. Kérdés, miként tudta Velkei Tamás ezt székhelyként bejelenteni.

Mutatjuk:

 

                                  Közelről                                                                                        Kicsit távolabbról

   

Dr.Szalay Gyula - Velkei Tamás ügyvédjének irodája, táblája és a cégek, amelyekhez a kapucsengő - az ügyvéd úrnál szól. Mondanom sem kell, hogy az ügyvéd úr "nem kereste a számára tőlünk az ő nevére érkező ajánlott levelet. Vajon miért nem?

Megint egy kamu cím: Győr, Bajcsy-Zsilinszky út9. Információink szerint ezt a címet adta meg az ingatlan-irodában lakóhelyeként Velkei Tamás.

   

  

Ez Sopronban a Balfi út 144. B. épület. I. emelet, 4., ahol Velekei - a helyiek elmondása szerint másfél éve egy barna lánnyal együtt bérelt lakást. Meglehetősen hangosak voltak, vagyis viszonylag sokat ordítoztak egymással a szomszédok szerint. A névtábla tanúsága szerrint a 14-es csengő a Velkeié. (alulról a második)

 

Ez Sopronban a Brandmajor 2014 kft. székhelye, a Győri út 28. alatt található. Velkei Tamás évekkel ezelőtt vásárolta meg a régi tulajdonostól - ez az egyetlen kft., amelynél hivatalosan ő a cégjegyzésre jogosult és (még) nem áll felszámolás alatt. 

Sopron, Orsolya tér 4. Fogorvosi rendelő és fodrászat is található itt.

A V&T Wood 2020 Korlátolt Felelősségű Társaság vezetője Velkei Tamás "kényszertörlés alatt", illetve a 2019-ben alapított VT Premium Contruction Korlátolt Felelősségű Társaság, amelynek vezetője szintén Velkei Tamás - "felszámolás alatt". Mindkét kft. székhelye itt, az Orsolya tér 4. szám alatti épületben volt bejegyezve.