Velkei Tamás építési vállalkozó tevékenységéhez

Velkei Tamás építési vállalkozó állandó lakcíme - a lakcímkártyája tanúsága szerint, de ahol a címzett vagy "ismeretlen", vagy "nem kereste":
9400 Sopron, Balfi út 144. B.ép.1.em. 4. Íme:

Velkei Tamás számomra szerződésben megadott tartózkodási helye: 9022 Győr, Batthyány tér 6., ami azonos azzal az ingatlanirodáéval, ahol egy olyan ingatlanra kötött szerződést, amit - egy ma már szintén felszámolás alatt lévő kft. megbizottjaként írt alá. Nos az ő, szerződésben megadott tartózkodási címe tehát azonos az ingatlanirodáéval.
Hozzáteszem, nem kellett volna megadnia a tartózkodási címét, hiszen az nem szerepelt a lakcímkártyáján!

Az Essence Systems Kft. megbízólevele, amelynek alapján Velkei Tamás a Kft. nevében eljárhat:

Az Essence Systems Kft. székhelye, amelyen a másodszori fizetési felszólításomat sem Velkei Tamás ügyvezető, sem Pulik István "nem kereste":
9027 Győr, Kandó Kálmán utca 1.

Velkei Tamás előszeretettel hazudozott máskor is. Az említett ingatlaniroda munkatársai számára - a kollégák elmondása szerint - az alábbi címet adta meg, ahonnan a tértivevényes levél azzal az üzenettel jött vissza, miszerint "nem azonosítható": 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59.:

Egyébként figyelemre méltó, hogy ez az utca arról a térről nyílik, ahol az említett győri ingatlaniroda található, vagyis a Battyhyany térről.

Velkei Tamás 2021 januárja és szeptembere között az egy házikót adott be az említett ingatlanirodának értékesítésre. A mellékelt fotókon még csak a projekt látszik, de azóta miként az alábbi kép is tanúsítja, már áll az ingatlan. Címe: 9084 Győrság, Árpád utca 5. szám alatti, 3 szobás, fürdőszobás, 82 nm-es, 400 nm-es telken álló ház , amelynek irányára 33,5 millió forint volt. Mutatom (2022. márciusi állapot):

Azóta jártunk kint a helyszínen, az ingatlannak egy helyben lakó tulajdonoshoz van - a szomszédok elmondása szerint köze, akit nem találtunk meg az állandó lakhelyén.


Amint ezen a 2022. november végi felvételen látszik, március óta szinte semmit sem haladt az építkezés.