A meghívó jól olvasható változata - kattintással

A meghívó nyomdakész változata - kattintással

Mi a különbség a fegyverszünet és a békeszerződés között? Az út Trianonhoz

Aspektus-műhely a Kossuth Klubban 2019. november 8-án, péntek du.5-kor! Egyre közeledünk az Aspektus november 15-i zárórendezvényéhez! Ez lesz az utolsó műhely-beszélgetésünk!
Az Aspektus-műhely mostani vendége Pritz Pál történész, akivel főként az 1918-1919-es összeomlás eseményeit tekintjük át, valamint Sándor Ágoston és Kelecsényi Nándor, akik kisfilm-készítéssel és internet-használattal összefüggő kérdésekre adnak választ! Részletesen a világhálón ez a meghívó (belekattintva nagyítható!):http://www.gecse.eu/191108_KKlub.htm
 

Első világháborús történelmi ismeretterjesztő kisfilm vetélkedőnkről mindent megtudsz a www.aspektus.eu oldalról! Azt is, hogy a 2-4 perces kisfilmet meddig kell az ujaspektus@gmail.com címre elküldeni!
Az idei év tapasztalatai alapján kialakítottunk egy olyan oldalt, amelyen keresztül ezzel kapcsolatos kérdéseid 85%-ra választ kapsz! Íme:
http://www.aspektus.eu/content/tamasz-kisfilmmel-palyazoknak

Várunk tehát pénteken 17.00-ra a Kossuth Klubba! (Még asztalt is foglaltunk!) Ha további érdeklődőket hozol magaddal, örülni fogunk!

                                                                                                                                                                                                                   Üdvözlettel:        

                      Gecse Géza