Nemzetpolitika - szorítóban. Aspektus - határok nélkül 2002-2017 a Mammutban

2017. december 12-én kedden, 17.30-kor az Anima Mammut-beli könyvesboltjában szervezünk találkozót. A könyvesbolt az üzletközpont Széll Kálmán tér felőli (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.) első épületének az alagsori szintjén (tehát a -1 szinten, amit földszintnek is neveznek, mivel magasított az üzletközpont bejárati része) található meg.


Gecse Gézával, a kötet szerzőjével Szabó Tibor, a Határon Túli Magyarok Hivatalának egykori elnöke - aki ma Martonvásár polgármestere - beszélget.

 

Szabó Tibor 2005-ben volt volt részese annak a "kegyetlen" beszélgetésnek, amely rajta kívül Kocsi László MSZP-s politikussal, valamint az azóta elhunyt Lőrincz Csabával a külhoni magyar közösségek jövőjéről szólt. Az ötletet tizenkét évvel ezelőtt az adta, hogy Szabó Tibor a vitaestet megelőzően egész oldalas cikket írt a Magyar Nemzetbe és - Gecse Gézával az idén is találkoztak a Magyar Állandó Értekezleten, tehát a mai viszonyokat szembesíteni tudjuk a korábbi, rendszerváltozás-kori állapotokkal is.

A beszélgetés szerkesztett változata a kötetben olvasható - nyers, vágatlan változatát pedig itt hallgathatja meg - kattintással

Az Anima plakátja:

 

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Aspektus és Anima