Összegezve a javaslatokat 2017. január 12-én, csütörtök este 6-ra foglaltam asztalt a Vaskapu utódjában, az Otthonka nevű új vendéglátó helyen, amelyet 2016 szeptemberének végén nyitottak meg ismét.

Ez Budapesten, a VIII. kerület, Szentkirályi utca 23. szám alatt van, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karával szemben. (Legközelebb a Bródy Sándor utca és a Szentkirályi utca sarkához van. Mind az Astoria, mind a Kálvin téri és mind a Rákóczi téri metrómegállótól körülbelül azonos távolságra van.)

 

Várjuk sok szeretettel az Aspektus első világháborús történelmi ismeretterjesztő vetélkedőjének szervezőit, díjazottjait és azokat is, akik értékelhető klipet küldtek számunkra.

Összegezni is fogjuk a tanulságokat és körvonalazni fogjuk, hogy mi az, amire egy sikeresebb klip-vetélkedő szervezése érdekében szükség van.

Néhány kép a meghívó szövegével az Otthonka bejáratáról és belső teréről is – a kanapés részben, a 15-16-17-es székeknél foglaltam helyet.

Képek a helyszínről:
 
Jobbra a bejárat háttal a Rákóczi útnak - arccal a Baross utca felé a Szentkirályi utcában                                        A vendéglő belseje - szemben a bejárat

Itt fogunk találkozni: 15-16-17-es kanapék - rögtön a bejárat után jobbra!

 

                                                                                                                            Várunk sok szeretettel, üdvözlettel:

Gecse Géza