Műhelyfoglalkozás klipkészítéshez – a történelmi ismeretterjesztő klip-vetélkedőt támogató foglalkozás - minden kedden du.5-től!

Október 25-től az ELTE BTK MUK, vagyis Múzeum körút 6-8. szám alatti épületének II. emeletén, a 202-es szobában találkozunk és ettől kezdve minden kedden, egészen november végéig a klip-készítés praktikus, gyakorlati kérdéseivel foglalkozunk, a YouTube szerkesztő programját használva.

Utána átmegyünk a Kossuth Klubba, mert ott van normális wifi-kapcsolat, ezért ha később jönnél, hívj fel, hogy meg tudjam pontosan mondani, hogy ott hol vagyunk! A bölcsészkartól a Kossuth Klub a Nemzeti Múzeum előtt a Kálvin tér felé haladva, balra a Múzeum utcában található meg, ahogy az a képeken is látszik.


Mi kell a műhelyfoglalkozásokhoz?
Egy pc, egy mobil telefon vagy film készítésére is alkalmas (digitális) fényképezőgép, számítógép, a mobil telefonhoz,a fényképezőgéphez szükséges kábel, egér (különben megőrülsz, hogyan fogd meg a filmet) és wifi a Kossuth Klubban lesz!

 

 

2016. október 28-án, csütörtök este 6 órakor pedig Aspektus-szervezői összejövetel!

Mindenkit sok szeretettel várok Pipo Pincéjébe a Belső 1-es asztalhoz! (Lefoglaltam.)
Ez Budapesten, a VIII.kerület, Szentkirályi utca 34. szám alatt, a Szentkirályi és a Múzeum utca kereszteződésében található. Lásd az alábbi képet! (Ahol a két csaj jön, ott van a bejárata!)

 

Október 23-án ott voltam a Gloria Victis vetélkedőn és eddigre elkészült a klip-vetélkedőt – szerintem erőteljesen dinamizálni képes – póló.
Az első három helyezett is kap belőle, de mindenki, aki beküld klipet november végéig!
Így néz ki a valóságban:
 

                                         

Üdvözlettel: Gecse Géza