Csőtörés az Attila úton

2023.december 11-én az Attila úti lakásomban valószínűsíthetően négy gépész társaságában jelent meg a II.emeleten Tódor Csilla közös képviselő. Mivel tavaly már volt rossz tapasztalatom a közös képviselő által küldött szakemberekkel, és az ejtővezetékig a lakásomon, vagyis az én magántulajdonomon keresztül vezet az út, kértem, hogy a megjelentek igazolják személyazonosságukat és szerelői jogosultságukat. Erre sarkon fordultak és elmentek a közös képviselővel együtt, pedig közben megjelent a helyszínen Csóti Attila és Csóti Krisztián gépész.

Vita elkerülése véget az alábbi nyilatkozatot irtuk a jelenlévőkkel:

Alulírottak tanúsítjuk, hogy állítólag a Katona Kft. munkatársai a II./1-es lakásban nem voltak hajlandók a személyazonosságukat és szerelői jogosultságukat igazolni és amikor Csóti Attila és Krisztián megjelentek, kijelentették, hogy a II./1-esben nem hajlandók dolgozni.

Ezt követően Tódor Csillával együtt elhagyni látszottak az I.kerület Attila úti társasház épületét. Mindannyian el is mentek!

Csóti Attila és Csóti Krisztián az I./1-es lakásba bebocsátást kért és kapott 9.00-kor. Ezt követően lementek a szerszámaikért és hozzáláttak a munkálatokhoz. 9 óra 23 perckor Csóti Attila és Csóti Krisztián  hozzáfogtak a WC kibontásához. (a II./1-es lakásban)

Tanúk:

Dr. Gecse Géza tulajdonos

Radnóczi Andrea tulajdonos

Sztanó András

Csóti Attila

Csóti Krisztián

 

Ezt a nyilatkozatot még aznap átadtam Kaszics Bálint I. kerületi civil referensnek az I.kerületi polgármesteri hivatalban - M.Nordwig Iréne számvizsgáló társaságában:

Továbbá M.Nordwig Iréne számvizsgáló jelenlétében tájékoztattuk Naszályi Márta polgármester asszonyt is a nálunk lezajlott, közgyűlési felhatalmazás nélkül történt zöldfelület rombolásról, valamint arról a törvénysértő gyakorlatról, amely például Tódor Csilla közös képviselő tevékenységére jellemző.

Felhívtuk a figyelmet csőtörés megoldását első helyen kérő közgyűlési kezdeményezésünk figyelmen kívül hagyására, a 2023. november 20-i közgyűlésen a jegyzőkönyv hamisításra, hogy ez a magánokiratként jellemezhető dokumentum olyan fiktív szavazási eredményeket tartalmaz, amelyekről nem szavaztunk, tehát határozatként sem lenne szabad szerepeltetni a jegyzőkönyvben! Elmondtuk azt is, hogy ennek korrigálására a közös képviselő nem tett semmit, mint ahogy a 2023. május 10-i jegyzőkönyv esetében sem, pedig jeleztük, hogy a magánokirat hamisítás - bűncselekmény.

     

      


A csőtörés elhárítása:  Csóti Attila és Csóti Krisztián gépészek - munkában. Radnóczi Andrea számvizsgáló Sztanó András jelenlétében

Aznap éjjel szemerkélő eső! A III./1 és a IV./1 nem használja a strangot! A vizesedés az ejtőcső mögött van - csak az eső esik! Felülről ázik a II./1, az I./1 és a földszint 1. és 2.! Némi szemerkélő eső és a víz a II./1-ben az egész WC-t elönti - csak a parkettára ne folyjon át!