Rádióhallgatás
2008. február 15-én a Kossuth Klubban eredményes beszélgetést tartottunk arról, hogy hétfőtől vasárnapig, vagyis 2008. február 18-a és február 24-e között hallgatni fogjuk a Magyar Rádió adásait.

A munkába bárki bekapcsolódhat, én azt szeretném, ha minél többen csatlakoznának.

Arra kérünk mindenkit, hogy hallgassa a műsorokat, írja le véleményét és február 26-ig küldje el a gecsege@freemail.hu címre. (Ha valamilyen oknál fogva - belátható időn belül - csak később tudná, akkor eddig jelezze, hogy mikor számíthatunk írására.)

Bármilyen észrevételnek örülni fogunk, de az lenne a legjobb, ha minél konkrétabban, a műsor, riport elhangzásának idejét, a szerkesztő, riporter, műsorvezető nevét feltüntetve fogalmazná meg, amit gondol vagy érez az, aki erre vállalkozik.

Nincs tehát semmilyen formai vagy minőségi követelmény, aminek vissza kellene tartania bárkit is attól, hogy ebben részt vegyen.

Engem a Kossuth rádió műsora vagy műsorfolyama érdekel, eredetileg erre kaptam felkérést, de nem tartom rossz ötletnek, amit egyik kollégám javasolt: hallgassuk a másik két közszolgálati adót: a Petőfit és a Bartókot is.

A munkát önkéntesen csináljuk, azaz nem kapunk érte egy fillért sem, ezért elvégzése attól függ, hogy valóban érdekli-e a feladat azt, aki elvállalta.

Február 15-én abban is megállapodtunk, hogy az összegzés elkészítése az én feladatom lesz.

(Ebből következik, hogy összegzések elkészítésének még inkább örülni fogok, de alapvetően nem erre, hanem ennél egyszerűbb írásokra számítok és erre is kérek mindenkit, aki szívesen vállalkozik rá.)

Budapest, 2008. február 19.                                                                                                                     Köszönettel:

Gecse Géza