Kedves Kollégám!

 

Egyéni jelöltként indulok a 2007. december 19-i üzemi tanácsi választásokon, méghozzá azért, hogy ne menjen veszendőbe mindaz, amit két évvel ezelőtt többen elkezdtünk, ám nem tudtunk befejezni.

2005-ben fél évig dolgoztunk egy olyan tanács létrehozásán, amelynek az lett volna a feladata, hogyha valaki nem ért egyet a munkáltatójának a munkáját minősítő megállapításával, akkor fordulhasson egy olyan a szakszervezetek, illetve az ÜT által delegált grémiumhoz, amely a konkrét esetben kijelöl egy testületet panaszának elbírálására. (Az erről szóló megállapodást 2005. október 26-án írtuk alá. (Az ezzel kapcsolatos dokumentumokat ld.: http://www.hhrf.org/szakta/)

Egy ilyen testület működése sok esetben lehetővé tenné a bírósági procedúrák elkerülését.

2005 őszén, a FRÁSZ kivételével, amely arra hivatkozott, hogy a Rádiónak nincs legitim vezetése, a szakszervezetek aláírtak a Szakmai Konzultatív Tanács létrehozásáról egy szándéknyilatkozatot, amely kötelező ugyan az új ÜT-re is, de egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy lesz a mostani ÜT-nek olyan tagja, aki a Szakmai Konzultatív Tanács létrehozását annyira a szívügyének tekintené mint én.

Ezért kérlek arra, hogy 2007. december 19-én, az ÜT-választások második fordulójára gyere el, hogy legyen remény a közszolgálati rádiózás jobb színvonalának biztosítására!

 

Köszönettel: Gecse Géza

 

A Szakmai Konzultatív Tanács létrehozásával kapcsolatos dokumentumok: http://www.hhrf.org/szakta/ kattintással

 

Az MRKA Kuratóriumának elküldött legutóbbi levelem, amelyek közül a Súlyos, fekete folt című cikkemért Such György elnök úr írásbeli figyelmeztetésben részesített: http://www.gecse.eu/071025_G_level.htm - kattintással

 

Vissza a főoldalra - kattintással